Majoitustarjouksia

Animeconin kävijöille on tarjolla erilaisia majoitustarjouksia. Tarjouksia eri majoituspaikkoihin löydät tarjoukset-sivuiltamme! Tarjouksia lisätään kesän mittaan.

Lattiamajoitus

Majoituspaikat on loppuunmyyty!

Animecon tarjoaa kävijöilleen myös majoitusmahdollisuuden. Olemme varanneet majoitustarkoituksia varten kaksi koulua, Haapaniemen ja Hatsalan klassillisen koulun, 10.-­ 12.7.2015. Majoitukseen on tarjolla sekä yhden yön että koko viikonlopun kattavia lippuja.

Huomioittehan, että lattiamajoitus tarkoittaa tyhjää luokkahuonetta tai salia, joten tarvitset lattiamajoitukseen oman makuupussin, patjan, tyynyn yms. Lattiamajoituksen ikäraja on 12 vuotta. Alle 12-­vuotiaalla majoittujalla tulee olla täysi­-ikäinen mukana.

Muistuttaisimme, että majoitus on nukkumista, ei hengaamista tai biletystä varten. Annetaan väsyneiden con­kumppaneiden nukkua rauhassa. Koululla on kuitenkin pieni tila, jossa voi esim. lukea jos uni ei tule. Majoituspaikalla on myös suihkutilat majoittujien käytössä. Majoituksen turvallisuudesta ja viihtyvyydestä vastaavat järjestyksenvalvojat sekä vänkärit. Paikkoja on rajoitetusti, joten liput majoitukseen kannattaa hankkia hyvissä ajoin.

Majoitustilat avautuvat perjantaina klo 18:00 ja sulkeutuvat sunnuntaina klo 12:00. Tarkemmat kellonajat julkaistaan tällä sivulla lähempänä tapahtumaa.

Majoituskohteet:

Haapaniemen koulu

Osoite: ASEVELJENKATU 8, 70620 KUOPIO sijainti kartalla
Paikkoja: 230 kpl

Hatsalan klassillinen koulu

Osoite: OPISTOTIE 3, 70200 KUOPIO sijainti kartalla
Paikkoja: 215 kpl

Majoitusta koskevaa lisätietoa päivitetään myöhemmin.
Majoitusta koskevissa asioissa voi tarvittaessa olla yhteydessä majoitusvastaavaan sähköpostiosoitteessa: majoitus@animecon.fi

Majoituspaikkalippuja ei toimiteta. Ostettuanne majoituspaikan pääsette majoituskoululle esittämällä voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen saapuessanne paikalle.


Mikäli tarvitset henkilökohtaista avustajaa, otathan yhteyttä pj@animecon.fi hyvissä ajoin ennen tapahtumaa!

Pidämme oikeuden muutoksiin.

Sponsorit