Taidekuja

Alta löydät ihanien taidekujalaistemme esimerkkejä siitä, mitä heidän pisteiltään tulee löytymään! Alla on myös taidekujakartta, josta näet missä kukin taidekujalaisistamme majailee conin aikana.

1. Nilkki

MuBsi

2. Sonja Makkonen

Tuotteeni koostuvat taideprinteistä, jotka on tehty piirustusteni ja maalausteni pohjalta. Joukossa on fanartia animeista ja peleistä sekä alkuperäisteoksia. Piirustukset ovat puuväri- ja tussitöitä. Maalaukset puolestaan ovat akryyleilla maalattuja. Printtien lisäksi tuon myös mukanani joitakin originaaleja.
viannaverena.deviantart.com

3. Loihtuja

Myyntipöydältäni löytyy pääasiallisesti printtituotteita omista piirroksistani, mm. julisteita ja postikortteja. Minulla saattaa olla myös pieniä eriä käsintehtyjä originaalipiirroksia, magneetteja ja tarroja.
loihtuja.deviantart.com

4. MacGreen

Myyn printtejä omista teoksistani, juliste- ja postikorttimuodossa. Myös joitain originaalipiirroksia voi olla myytävänä, tai pientuotteita, kuten käsintehtyjä magneetteja ja tarroja.
macgreen.deviantart.com

5. Linda Väisänen

Olen tekemässä ainakin neljää erilaista kangaskassivaihtoehtoa, jotka siis teen alusta loppuun käsin. Kokoan kassin ja painan siihen itse suunnittelemani kuvan käyttäen seulapainantaa menetelmänä. Kassien lisäksi teen myös kirjanmerkkejä ja postikorttikokoisia printtejä. Kaikki tuotteet teen itselle ominaisella graafisella tyylillä.

Lola

Myyn fanart-aiheisia printtejä sekä öljy/akryylimaalauksia.

6. Lissu

Aion myydä fanarttia kpopista. Piirrän käsin lyijykynillä ja värikynillä piirustuksia korealaisista idoleista.

Jenna Oinonen

Teen fanartprinttejä, joista osa on tehty digitaalisesti ja traditionaalisesti, ja pinssejä. Tekisin myös pieniä comissioneita paikanpäällä.
parrot-bear.tumblr.com

Jenna Korhonen

Tuotteinani toimivat printatut piirrokset, koot vaihtelevat A4 - pieniin n. postikorttikokoisiin. Sisällöltään töistäni löytyy mm. kissoja eri sommitelmissa.

7. Knight

Pöydällä aion myydä pääasiassa A4/A3/A5 printtejä, kirjanmerkkejä, mukeja, avaimenperiä sekä charmeja. Jos mahdollisesti saan valmiiksi, niin myös omaa sarjakuvaa laitan myyntiin.

corazonburn.tumblr.com

tammukka

Printtejä, tarroja, söpöjä huiveja sekä muita pieniä käsitöitä!
tammukkasart.tumblr.com

8. MonniMies

Olen digitaalinen taiteilija lapista ja myynnissä minulla on A4-printtejä, erikokoisia kirjanmerkkejä, tarroja, laminoituja paperiukkoja ja kortteja. Tuotteeni ovat fan art -painotteisia, mutta original arttiakin löytyy.
monnimies.tumblr.com

9. Damatris

Tulen tarjoamaan monipuolisesti eri kokoisia printtejä niin originaali- kuin fan-art-aiheilla, omakustannesarjakuvia, magneetteja sekä palapelejä.
damatris.deviantart.com

Riähkä

Postikorteja, julisteita, sekä satumaisia sarjakuvia.

10. Nuuttis

Piirrän fanarttia manga/animesarjoista, jotka ovat tällä hetkellä sydäntäni lähellä (esim. Love live, Haikyuu!! ja Jojo's Bizarre Adventure). Teen printtejä, postikortteja ja ehkä myös tarroja. Tule moikkaamaan ja vaikka vain katselemaan. Tilaustöitäkin saa kysellä.
nuutnuutblog.tumblr.com

11. Vinski

Käytän töihini useita erillaisia tekomenetelmiä. Suurin osa printeistä kuitenkin on joko tietokoneella piirretty tai vesiväreillä maalattu. Yritän panostaa töissäni pieniin yksityiskohtiin ja synkkään tunnelmaan. Tekemäni sarvet ovat 100% käsityötä ja niiden tekemiseen kuluu useita työtunteja ja jokainen valmistamani pari on uniikki.

12. Airi M. Kervinen

Myyn sekä fanitaidetta että alkuperäisiä teoksia. Tuotteisiin kuuluu mm. erikokoisia printtejä, tarroja, avaimenperiä sekä kirjanmerkkejä erilaisista peleistä ja sarjoista (esim. Dragon Age, Game of Thrones ja Pokémon)! Teen myös paikan päällä tilaustöitä.
www.ak-draws.tumblr.com

13. Mintmia

Tulen keskittymään lähinnä Shingeki no kyojiniin sekä Puella magi madoka macigaan, inspiraation mukaan saatan vielä lisätä jotakin Natsume yuujinchou -aiheista sekä original arttia. Suunnitelmissani on tuottaa printtejä, kortteja sekä tarroja.
mintmia.tumblr.com

14. Vilma Kinnunen

Minulta löytyy niin fandomikamaa kuin omaakin, kaikki työt myyn originaaleina ja tarkoitus olisi tehdä paikan päällä tilaustöitä!
poorunfortunateart.deviantart.com
poor-unfortunate-art.tumblr.com

Nea Runne

15. Banda

Kiinnostavatko kortit, printit tai vaikkapa kirjanmerkit? Entäpä tarrat taikka kivat pikkuiset kännykkäkoruriipukset? Etsitkö kaverille hauskoja korvakoruja taikka avaimenperää tuliaiseksi? Onko innostusta animeen tai vaikkapa tv-sarjaan? Etsitkö kivaa fan artia suosikkihahmostasi? Worry not! Meiltä löytyy tavaraa ja fandomia vähän joka makuun ja laidasta laitaan, tulkee ihmeessä piipahtamaan taidekujalle löytöjä tekemään taikka ihan vaan tervehtimään! : )
bandadai.deviantart.com

Mekuvi

Valikoimasta löytyy mm. kirjanmerkkejä, tarroja, kännykkäkoruja, kortteja sekä printtejä.
mekuvi.deviantart.com

16. Dicenete

Tuotteinani on tarroja, kirjanmerkkejä, kangaskasseja ja printtejä esim. League of Legendsistä, Narutosta Animal Crossingista.
dicenete.deviantart.com
www.rx3studio.com/roosarasanen

17. iilai

Käytän pääosin perinteisiä työvälineitä kuten vesi- ja puuvärejä. Kuvieni aiheina on useinmiten ihmisiä ja eläimiä. Teen sekä originaaleja että fanarttia.
iilai.deviantart.com

Himwath

Sekalainen seurakunta sekä originaalia taidetta että fanarttia.
himwath.deviantart.com

18. Jönse

Myyn printtejä ja avaimenperiä. Printeistä löytyy omien omituisten hahmosieni lisäksi fanarttia peleistä (mm. Pokémon, Ace Attorney, Mass Effect, Dark Souls, Star Citizen ja Soul Reaver).
harmlessdevil.tumblr.com

19. Karu

Muki- ja pannunalusia käsintehdyillä maalauksilla varustettuna. Kestävät kulutusta, lämpöä ja vettä. Pullojen sisältä löytyy pieniä Totoroja, Bertie Bott's joka maun rakeita ja muuta hauskaa. Pulloihin on sidottu nauha, niin ne saa kätevästi vaikka kaulakoruiksi. Myöskin pöydältä löytyy pieniä kännykkäkoruja ja taidetta (sekä originaaleja, että printtejä).

20. Minttu Hynninen

Fantasiapeliaiheista fanitaidetta. Suurempia ja pienempiä printtejä, omatekoisia Dragon Age -tarot-kortteja, sekä halukkaille paikan päällä luonnoksia vaikka omista suosikeista, inkvisiittoreista tai jostain muusta.
theminttu.deviantart.com

21. Annika Pepita

A3-julisteita ja postikortteja sekä monia erilaisia söpöjä Magical Doggies tarroja ja magneetteja! Omakustannesarjakuvia myynnissä, kuten: 心配 (Shinpai) A1-kokoinen kaksipuoleinen sarjakuvajuliste, joka rikkoo sarjakuvien tekemisen perinteitä, sekä Concealed Being -sarjakuvalehti. Mukana myös Uusi UNI - Phantasmagoria -sarjakuvakokoelma, joka esittelee lahjakkaiden nuorien taiteilijoiden tulkintaa teemasta hallusinaatiot ja psykoosi sarjakuvien ja kuvituksen keinoin.
annikapepita.com

Broci

Tuotteina löytyy pehmonalleja, magneetteja, printtejä, kortteja, vähän kauhua, vähän söpöä.
broci-art.tumblr.com

22. Heikala

Heikalan pöydästä löydät kaikkea söpöä. Tarjontaan kuuluu originaalituotteita ja fanitaidetta mm. tarrojen, printtien, kangaskassien ja omakustanteiden muodossa. Tuotteet ovat laadukkaita ja ne on tehty käsityönä.
heikala.tumblr.com
lauraheikkala.com

23. Mememies

Videopeli- ja populaarikulttuurivivahteisia koruja, avaimenperiä ja muuta sälää. Tule katsomaan!
www.facebook.com/meemimies

Jenni Puurila

Printtisälää söpösistä eläimistä, mm. postikortteja, kirjamerkkejä...
facebook.com/pages/Jenni-Puurila/

24. Negatable

Valikoimani on erittäin laaja. Taide on pääosin digitaalista ja fanartia (pari maalausta ja käsin piirrettyä kuvaakin on). Pöydältä tulee löytymään niin vaaleanpunaisia ja söpöjä printtejä kuin horror genreen liittyvää fanartia. Suuri valikoima kattaa niin peleihin kuin elokuviin liittyvää artia. Tarjolla on huippulaadukkaalle paksulle paperille painatettuja printtejä, kortteja, vihkoja ja tarroja.
negatable.deviantart.com

25. Pastelliunelmia

Söpösiä koruja herkullisissa väreissä moneen makuun!
pastelliunelmia.tumblr.com

26. Paula Karhu

Teen pääasiassa pronssisia koruja sekä mahdollisuuksien ja puitteiden salliessa taottuja pieniä esineitä kuten koukkuja, sormuksia ja riipuksia sekä pieniä veistoksia eri metalleista. Suunnitelmissa on myös tehdä pehmoja ja cosplayhin sopivia esineitä.

Atlas

Valtaosa tuotoksistani on koruja, koriste-tai käyttöesineitä ja elokuva & tjsp. replikoita. Käytän paljon kierrätysmateriaaleja erityisesti koruissa. Replikoita tehdessäni pyrin tuomaan ruuduilta & sivuilta tutut esineet todeksi niin muodossa, materiaalissa kuin funktiossa mahdollisuuksien salliessa. Animeconin taidekujalle aion tuoda pieniä/pienehköjä metalliesineitä ja koruja(sekä omaa suunnittelua että sarjoista ja elokuvista tuttuja), karttoja, ja mahdollisesti jotain muuta kivaa ja mielenkiintoista.
medrengard.tumblr.com

Sponsorit