Cosplay- tai AMV-kisan tuomariksi animeconiin?

Cosplaytuomari haku

Löytyykö käsityöalan koulutusta ja kuuluuko lempipuuhiisi kankaiden hypistely? Olitko ala-asteella ensimmäisenä käsi pystyssä kun koulunäytelmien pääroolia jaettiin? Ovatko AMV:si vuodesta toiseen kisojen kärkikolmikossa? Koetko muuten vain tietäväsi cosplaysta suhteellisen paljon?

Haemme nyt tuomareita Animeconin 2015 cosplaykisoihin, joita ovat yksilö-, esitys- ja CMV-kisat. Olit sitten tuomarikonkari tai vuosikausia nojatuolituomarointia harrastanut riviconittaja, jätä hakemus meille! Kokoamme tiimin, jossa on sopivasti kokemusta ja uusia näkökulmia; yksityiskohtien syynääjiä ja yleisilmeen tarkkailijoita.

Tuomarina saat kaikki Animeconin työntekijöille kuuluvat edut ja mukavuudet - varauduthan kuitenkin siihen, että tuomarointia joudut tekemään jonkin verran jo ennen tapahtumaa.

Työvoimaedut

  • Ilmainen sisäänpääsy molempina päivinä
  • Pääsy greenroomiin, jossa molempina päivinä tarjolla lämmin ateria ja kahvitarjoilu
  • Halutessasi lattiamajoituspaikka pe-la ja la-su
  • Pääsy yläparvelle (3. kerros) katsomaan konserttisalin ohjelmia, mm. konserttia työvuorojen puitteissa

Hakemukset 15.4.2015 mennessä Kompassiin. Valitsethan hakemuksesta kohdan "erikoistehtävä" ja kirjoitathan vapaan tekstin kenttään hakevasi cosplay-tuomariksi.

Lisätietoa cosplaykisoista Cosplay-sivultamme!

Lisätietoa cosplayvastaavalta osoitteesta cosplay@animecon.fi

Sponsorit

Animecon 2015 AMV-kisan tuomarihaku

Tänä vuonna Animeconin AMV-kilpailuun on avoin tuomarihaku. Tuomaristosta tulee hieman laajempi viime vuoteen nähden, joten nyt on hyvät mahdollisuudet päästä mukaan tuomaan omia ideoita esille. Kisan säännöt julkaistaan vasta tuomarihaun päätyttyä ja kun tuomarivalinnat on tehty.

Haluatko Animeconin AMV-kisaan tuomariksi?

Tuomarina pääset mahdollisesti vaikuttamaan sääntömuutoksiin ja tuomaan omia ideoita esille. Haku on avoin ja nämä asiat olisi hyvä mainita hakemuksessa:

  • Oletko tehnyt videoita, jos olet niin linkkaa oma YouTube-kanavasi/muu sivusto.
  • Oletko osallistunut AMV-kisoihin
  • Oletko ollut tuomarina AMV-kisoissa/ nettikilpailuissa
  • Opiskeletko/teetkö työksesi elokuva/videoalaa tai jotain muuta media-alaan liittyvää.
  • Ilmoita oletko aktiivinen Facebookin, muun sosiaalisen median tai sähköpostin käyttäjä, sekä saako sinut helposti tavoitettua ennen tapahtumaa sekä itse tapahtumassa.

Ilmoita hakemuksessasi myös:
Nimi, ikä, paikkakunta, puhelinnumero ja sähköposti, mistä sinut saa kiinni.
Kerro meille, miksi juuri sinut pitäisi valita tuomaroimaan.

Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi parin päivän sisällä vahvistuksen hakemuksesi perille tulosta ja linkin videoon, mistä pitää lähettää arvostelu meille. Tästä tarkemmat ohjeet tulevat viestin mukana.

Tuomarina toimiessasi saat ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan sekä Animekonserttiin, lämpimän ruuan ohjelmanpitopäivänä ja ilmaisen lattiamajoituksen tapahtumaviikonlopuksi.

Lähetä hakemus 16.4 mennessä osoitteeseen zenexi@hotmail.com ja laita viestin otsikoksi Animecon 2015 AMV-kisan tuomarihaku. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä haun päätyttyä ja kun tuomarivalinnat on tehty.